Aandoeningen

Behandeling, voorlichting en preventie is ook een belangrijk werkgebied van de podotherapeut. Met de volgende klachten kan podotherapie Huikeshoven uw helpen.

Stand- en vormafwijkingen

Podotherapie Huikeshoven kan u helpen bij stand en vormafwijkingen van uw voet. Ook hebben we oplossingen voor overbelastingsklachten die voortkomen uit een afwijkende voetstand of een vergrote belasting of klachten die zijn gerelateerd aan teenafwijkingen of nagelproblemen (ingegroeide nagels of schimmelnagels).

Huidproblemen

Podotherapie Huikeshoven verzorgt uw voetenbij huidproblemen, bijvoorbeeld eelt- of likdoornvorming en voert periodiek screenings uit bij diabetes of reumapatienten, waarmee amputatie kan worden voorkomen.t erg belangrijk is om amputatie te voorkomen. 

Blessures

Ook kan een podotherapeut ondersteunen en adviseren bij de aanschaf van nieuwe schoenen of hoe u het beste kunt omgaan met blessures die u heeft opgelopen tijdens het sporten.

Podotherapie Huikeshoven stelt alles in het werk om u te helpen bij zowel het voorkomen van klachten als het oplossen van klachten. Staat uw klacht er niet tussen? Neem gerust en geheel vrijblijvend  contact op indien u een specifieke vraag heeft over uw persoonlijke klacht.

Terug naar overzicht

neem hier contact op met
podotherapie Huikeshoven

Klik hier