De podotherapeut

Yolaine Huikeshoven is afgestudeerd als podotherapeut aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven, waarna zij al snel haar eigen praktijk oprichtte in Echt. Na Echt volgden ook Holtum en Montfort, maar per 1-1-2020 is de praktijk in Holtum gestopt, waardoor u nu nog op 2 locaties bij haar terecht kunt. 

Vakkennis en lidmaatschappen

Podotherapie is een beroep dat erg in beweging is. Door wetenschappelijk onderzoek wordt steeds meer inzicht verkregen in aspecten van het vak. Om van de laatste ontwikkelingen in haar vakgebied op de hoogte te houden volgt zij jaarlijks bijscholingscursussen en woont ze congressen bij.

Daarnaast is ze lid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP). Zo weet u zeker dat u bij Podotherapie Huikeshoven kwalitatief goede zorg ontvangt.

September 2019 is Yolaine geherregistreerd via het Kwaliteitsregister Paramedici en heeft de praktijk een Kwaliteitskeurmerk gekregen.

Alles in een hand

Yolaine creëert hulpmiddelen zoals zolen, ortheses en nagelbeugels het liefst zelf, waardoor u voor alle aspecten van de behandeling bij één persoon terecht kunt. Het is juist de combinatie van het werken met mensen, vakmanschap en het zoeken naar creatieve oplossingen, wat haar zo aanspreekt in haar vak. Haar doel is om te zorgen dat de patiënt een duidelijk beeld heeft van de oorzaak van de klachten en hoe deze kunnen worden opgelost wanneer deze de praktijk weer verlaat.

neem hier contact op met
podotherapie Huikeshoven

Klik hier